معایب سازه ال اس افlsf

طبیعتا همانطور که سازه ال اس اف lsf دارای مزایای بسیار زیادیست که پیشتر به آن اشاره کرده ایم،معایبی هم در ساخت و ساز با این سازه مدرن وجود دارد که ال اس اف ساز در ادامه به بررسی آنها می پردازد.

معایب سازه ال اس افlsf

  • محدودیت در دهانه های باربر بنا(نهایتا تا 7 متر که در برخی موارد با در نظر گرفتن مواردی این عدد قابل افزایش است)
  • محدودیت در تعداد طبقات بر روی ساختمان(ساخت با سازه ال اس اف تا4 الی5 طبقه)
  • محدودیت بار گذاری بیش از حد استاندارد که قطعا نیازمند بررسی و محاسبات است.
  • محدودیت در ابعاد دهانه
  • الزام نیروی کار متخصص و خبره
  • هزینه نسبتا بالای تامین قطعات فلزی گالوانیزه تولید شده در کارخانه

یکی از معایب این سازه محدودیتی است که در ابعاد دهانه وجود دارد

مورد بعدی تعداد طبقاتی است که با سازه ال اس اف می توان احداث کرد،در شرایط معمولی با سازه ال اس اف تا چهار طبقه می توان بنا احداث کرد که در موارد محدودی با بررسی استاندارد ها و شرایط زمین و خاک این مقدار را تا 5 طبقه می توان ارتقا داد.

از دیگر معایب سازه ال اس اف lsfمی توان به نیروی کار متخصص و خبره اشاره کرد.در احداث و نصب و همچنین در کارخانه تولید سازه های مدرن و سبک ال اس اف به نیروی کار متخصص و آموزش دیده نیاز است.

نکته قایل توجه در مورد محدودیت دهانه در سازه ال اس افlsf

در مورد محدودیتی که در دهانه وجود دارد، در صورت نیاز به دهانه بیش از 7 متر می توان با تلفیق سازه گرم نورد و یا ایجاد یک بازشو،می توان تا 10 متر دهانه ایجاد کرد،لازم به ذکر است برای سازه های یک طبقه با سقف شیب دار تا 12 متر می توان دهانه را افزایش داد.

در بخش مزایای سازه ال اس اف lsf بصورت کامل به تشریح مزایای این سازه پرداخته ایم که در مقایسه با معایب آن مزایای این سازه مدرن بسیار قابل توجه است،شما می توانید در لینک زیر به بررسی و مطالعه آن بپردازید.

مزایای سازه سبک و فولادی ال اس اف