مراحل اجرای ال اس اف LSF
اجرای سازه (LSF)
طراحی و ساخت سازههای سبک ال اس اف (LSF) روش ها و تکنیک های خاص خود را داراست .بهینه سازی در فرآیند طراحی و ساخت سازههای سبک ال اس اف (LSF)، یکی از مهمترین کات است که در این مطلب به آن خواهیم پرداخت.
براساس مطالعات فریمینگ سولوشن در زمینه پتانسیل کمینه سازی زبالههای تولیدی از مصالح ساختمانی، میزان اتلاف مواد در فرآیند طراحی و ساخت سازههای سبک ال اس اف (LSF)، کمتر از یک درصد است .
مراحل مراحل اجرای ال اس اف (LSF)
مرحله طراحی در اجرای سازه lsf
اولین مرحله اجرای سازههای LSF ترسیم نقشه محل اجرا با نظر کارفرما و معمار استکه در آن تمامی موارد مورد نظر کارفرا باید مورد توجه قرار بگیرد. طراحی نقشه با هدف محاسبات هزینه، بار وارده به ساختمان، محل قرار گرفتن ستونها و غیره انجام میشود.در سازه های ال اس اف طراحی نقشه ها به کمک دستگاه و نرم افزارهای هوشمند ترسیم و محاسبه میشود.
مجموعه سازنده درفرایند طراحی و ساخت سازههای سبک ال اس اف (LSF)، ازعملکردهای ساختاری و حرارتی ساختمان، اطمینا حاصل می کند گفتنی ایست پروسه طراحی سه بعدی پروژه ها با CAD CAMودستگاه FRAMECAD انجام می شود
مراحل اجرای ال اس اف (LSF)
سازه ال اس اف
کارخانهای طراحی و ساخت سازههای سبک ال اس اف (LSF)، مجهز به دستگاهها و ماشین آلاتیست که نقشههای طراحی شده را در یافت و به صورت اتوماتیک فرآیند ساخت پانلها را انجام میدهد.
در کارخانه های تولید ال اس اف در زمان تولید یا نصب این پانل ها، کمترین میزان زباله ایجاد می شود و که همان میزان نیز مورد بازیافت قرار می گیرد.
فونداسیون (پی) در بنای ال اس اف
هر نوع ساختمانی برای شروع به ساخت و ساز نیاز به پی و فونداسیون دارد.بعد از پروسه طراحی مرحله بعدی عملیات مرتبط با پی کنی و فونداسیون است چرا که ممکن است سطح زمینی مورد احداث ناهموار و سستی باشد.
از آنجایی که سازههای ال اس اف (LSF) دارای دیوارهای محکم و مقاومی دارد، استحکام و مقاومت بتن کف ساختمان نیز حائز اهمیت است در واقع سختی بتن کف ساختمان باید حداقل ده برابر دیوارهای ساختمان باشد.
مراحل اجرای ال اس اف (LSF)
اسکلت سازه ال اس اف
گام بعدی در سازههای ال اس اف (LSF) اسکلت بناست که همان دیوارها هستند. دیوارها در سازه ال اس اف از ستونهایی با اتصالات مورب و پیچ و مهرهای تشکیل می شود و به صورت توخالی هستند تمامی دیوارهای سازه ال اس اف (LSF) میتوانند خاصیت باربر یا غیر باربر را داشته باشند.
عایق بندی
در مرحله بعدی از مراحل اجرای سازههای ال اس اف (LSF) باید عایق بندی دیوارها و سقف توسط لایه پشم شیشه یا پشم سنگ و … انجام می شود در نظر داشته باشید که سیستم سازه های ال اس اف در شرکت ال اس اف ساز مجهز به عایق صوتی و حرارتی است .
تاسیسات
نکته بسیار مهم و حائز اهمین در سازه های ال اس اف دسترسی بسیار آسان به تاسیسات الکتریکال و مکانیکال است و در صورتی که تاسیاسات نیاز به تعمیرات پیدا کند این پروسه براحتی قابل دسترسی و تعمیر است.اکثر تاسیسات ساختمانی که در سازههای ال اس اف (LSF) انجام میشوند، از لولههای پی وی سی میباشند. در این لولهها که استقامت و انعطاف پذیری خیلی خوبی دارند، عملیات عایق سازی نیز انجام میشود. در این مرحله از مراحل اجرای سازههای ال اس اف (LSF) کلیه استانداردهای تاسیساتی ساختمان باید رعایت شود.
نصب درب و پنجره
آخرین مرحله از مراحل اجرای سازههای ال اس اف (LSF) نصب دربو پنجره میباشد. در این مرحله اکثراً از درب و پنجرههای سبک وزن استفاده میشود که وزن زیادی را بر روی سازه متحمل نشوند. درب و پنجره را میتوان بر اساس دکوراسیون داخلی، متفاوت انتخاب نمود.