ال اس افlsf دوستدار محیط زیست

سیستم مدرن سازه های فولادی سبک LSFاز شيوه هاي  مدرن اجرای سازه است كه استفاده از آن از سال 1950 در برخی از کشورها از جمله کانادا آغاز گردید ولی استفاده گسترده از آن از سال 1990 شروع شد واصلی ترین فاکتور در این روش مقاطع فولادی جدار نازک است که  توسط ورقهای فولادی گالوانیزه، فرم دهی می شوند.

یکی از نگرانی های مهم جوامع بشری محیط زیست و آلودگی هایی است که انسان در پی ساخت و ساز ایجاد کرده است. صنعت ساختمان یکی از بزرگترین مصرف کننده و برداشت کننده های مصالح و منابع تجدید ناپذیراز زمین و از سوی دیگر، بزرگترین تولید کننده زواید، نخاله و زباله های ساختمانی است که به محیط زیست وارد می شود.

ساخت وسازهای بیش از اندازه و غیر اصولی و انبوه با استفاده ازمصالح ساختمانی متنوع موجب شده است که استخراج و برداشت وتولید این مصالح بصورت روزافزون افزایش یابد و ازسوی دیگر میزان انباشت پسماندها و نخاله های ساختمانی به همان نسبت بالا رفته است.

از این رو اشاره ای می کنیم به منابع تجدید ناپذیر و مهم در محیط زیست که در ساختمان ها کاربرد دارند.

ال اس افlsf دوست محیط زیست

منابع تجدیدناپذیر در ساختمان سازی:

منابع غیر قابل تجدید، به منابعی گفته می شود که بعد از استخراج، فرآوری و تولید  مصرف می شوند و نمی توان آن را برای فعالیت دیگر استفاده نمود.از جمله این منابع غیرقابل تجدید می توان به مصالح مصرفی ساختمانی همچون مصالح طبیعی همانند آب ،خاک و شن و ماسه و چوب و…چسباننده ها ، انواع ملات ها قطعات و فلزات و مواد آلی والیاف ها اشاره کرد.

آلودگی های محیط زیستی در ساختمان سازی

تولید مصالح و احداث ساختمان در سال های اخیر، و به آلودگی های زیست محیطی فراوانی نیز منجر شده است.  گرد و غبارهای ناشی از ساختمان سازی در مناطق گوناگون، آلودگی های شیمیایی که از روند تولید مصالح ساختمانی ایجاد می شودو همچنین آلودگی های گازی و ذرات معلقی که در هوا منتشر می شوند که همه ناشی از حمل و نقل مصالح ساختمانی به محل های تاسیس و ساخت ابنیه هستند و تولید زباله های ساختمانی، از موارد عمده آلودگی های زیست محیطی ساختمان سازی می باشند. از این رو باید برای حفظ منابع محیط زیست و نگهداری آنچاره ای اندیشید و این سوال مطرح می شود که باتوجه به نیاز انسان برای سکونت و مسکن و انواع بنا چه باید کرد؟

چرا ال اس افlsf دوستدار محیط زیست است؟

مقابله با آلودگی های محیط زیستی باال اس افLSF سازه دوستدار محیط زیست

یکی از روشهای مقابله با این آلودگی و مشکلات، استفاده از سازه ها و مصالح ساختمانی دوستدار محیط زیست است، که سبب افزایش ارزش پروژه های ساختمانی و کاهش اثرات سوء بر محیط زیست می گردند. از مزایای این سازه ها و مصالح می توان به بهره وری استفاده از منابع انرژی، حفاظت از منابع طبیعی، ارتقاء سطح بهداشت و سلامت ساکنین و عموم مردم اشاره نمود.

یکی از این موارد که می توان  به آن اشاره کرد سازه سبک ال اس افlsf سازه دوست دار محیط زیست است .این سازه در عین حال که قابل بازیافت است مزایای دیگری دارد که به آن در ادامه خواهیم پرداخت.

مزایای محیط زیستی ال اس افlsf سازه دوستدار محیط زیست

این ساختمانها در زمان ساخت ، حداقل پرت مصالح و انرژی را دارند که این پرتی مصالح تقریبا در حد صفر است و در زمان بهره برداری نیز کمترین انرژی را هدر می دهند. علاوه بر این بسیاری از مواد و مصالحی که در این نوع از ساختمان به کار می رود، در پایان عمر ساختمان قابل بازگشت به طبیعت و یا قابل بازیافت است  ساختمان های LSF در دنیا به عنوان ساختمان های دوستار محیط زیست معروفند.

مورد بعدی در استفاده از سازه های ال ا س اف ، عدم استفاده از مصالح تر و مصرف بی رویه منابع طبیعی و نداشتن نخاله های ساختمانی است ،که خود عامل بسیار مهم و  مخربی برای محیط زیست محسوب می شود.

مصرف انرژی در ساختمان های ال اس افlsf دوست دار محیط زیست

نکته بسیار مهم بعدی در این ساختمان ها عدم مصرف آب برای مصالح است چراکه در این نوع سازه ها از مصالح خشک و درایوال ها استفاده می شود.

و نکته آخر در ساخت بنا با سازه های ال اس اف lsf مصرف کمتر و بهینه انرژی های گرمایشی و سرمایشی در فصول گرو و سرد سال است که تا حد قابل توجهی نیاز ساکنین را برای مصرف انرژی جهت گرمایش و سرمایش ساختمان کاهش می دهد.